דירה בגנסין

סיום: 2010

בנוי: 100 מ"ר

צילום: אלעד גונן 

מועדון ברידג' לשעבר ששכן בדירת פרטר בבניין במרכז תל אביב הפך לדירת 3 חדרים מרווחת למשפחה עם 2 ילדים וכלב.

הכניסה לבית דרך פרוזדור צר שמחלק אותו בדיוק לשני אגפים, פרטי וציבורי.

האגף הציבורי הפונה אל הרחוב (השקט) מורכב מחלל אחד גדול ובו 2 עמודים המגדירים את החלל.

המטבח עומדFREE STANDING  במרכז החלל, נשען על אחד העמודים כך שנוצר בינו ובין קיר חדר המדרגות חדר משחקים פתוח המשמש גם לאחסון ושיכול להסגר בבו היום ועפ"י הצורך לחדר שינה נוסף.

העמוד השני משמש לחלוקה משנית של החלל בין הסלון בו הוא משמש מעמד לטלוויזיה מצד אחד ובין פינת האוכל בו הוא משמש למדפים.

השימוש בחלונות בלגים, רצפת בטון מוחלק, ארון OSB, ושיש קררה באמבטיה יוצר שקט חזותי ונעים בבית. בסלון נתלתה מנורה שנמצאה בשוק הפשפשים ולה מחוג מסתובב שמאפשר הזזה של התאורה בחדר לפי הצורך. נתלתה גם נדנדה עשויה צמיג ישן שקיבל הזדמנות חוזרת לשמש כאלמנט  כיפי בסלון.

בגלל הקרבה לרחוב נתלו על החלונות מבחוץ אדניות עם צמחיה מטפסת שיוצרת חסם ראיה מהרחוב אל הדירה.

האגף הפרטי פונה לחצר האחורית שטופחה וששופצה ע"י השכן מלמטה.

בחדר הילדים, לאחר שבוטל האינטרסול של הדירה המקומית, נוצל החלל לגלריית משחק פרטית עבור הילדים.

פרויקטים נוספים

דילוג לתוכן