דירה ברמת גן

סיום: קיץ 2017

בנוי: 80 מ"ר

בשיתוף: אדריכלית הגר צור

צילום: אדריכלית הגר צור

משפחה מתל אביב רצו להישאר באזור אבל קצת להוריד מהעומס, רכשו דירה מול פארק רמת גן.

הדירה היתה ישנה ולא מותאמת לצרכיה של משפחה עם 3 ילדים, ולכן דרשה הריסה מהיסוד. המטבח עבר לצד השני של הבית, והפך לחלל אחד משותף עם הסלון.

להורים היה חלום לחדר שינה נפרד עם אמבטיה משלהם, ובנוסף תוכננו עוד 2 חדרי שינה לילדים עם אמבטיה משותפת.

לרצפה נבחר פרקט שיהיה אפשר להסתובב בלי נעליים בכיף. ונגר הגשים את החלום של מטבח ואי צבעוניים בשילוב תכלת ושמנת, וכסאות עץ שנרכשו גם הם בצבעים שונים. קרמיקה מצוירת הוסיפה ללוק המטבח הכפרי המושלם, בתוספת חלונות בלגיים ששטפו באור את החלל.

נגיעות של צבע בקרמיקה חזרו גם באמבטית הילדים, ובאמבטיה הורים שחור דרמטי, שירגיש כמו משהו אחר – אולי לילה בבית מלון.

פרויקטים נוספים

דילוג לתוכן