משרדי חברת PIPL

סיום: יולי 2013

בנוי: 300 מ"ר

צילום: שי בן אפריים

משרדי חברת PIPL המתמחה בחיפוש ממוקד אחר אנשים באינטרנט. בתקציב לא גבוה נמצא חלל העונה על הדרישות בקומת הקרקע של בניין משרדים בהוד השרון.

דרישות הלקוח היו יצירה של 3 אזורים נפרדים אך מקושרים ביניהם: OPEN SPACE, חדרי ישיבות והנהלה ואזור ישיבה לא פורמלי בסגנון בר/בית קפה.

החלל חולק אם כן לשלושה חלקים אופן ספייס מצד אחד, בית קפה מצד שני וביניהם קופסאות משרדים סגורות אך שקופות במסגרת פלדה שמהוות גם מעבר בין שני החלקים.

אזור ה- OPEN SPACE  מתאפיין בשולחנות עץ ארוכים ומסיביים שנעשו בהזמנה אישית ובהתאמה לצרכי הלקוח.

אזור בית הקפה מאופיין ע"י בר עשוי עץ ונרוסטה כסאות מרופדים וכורסאות שרופדו בשקים של פולי קפה על מנת לתת תחושה יותר ביתית לחלק זה, נרכשו מנורות פח ביתיות ונתלו מדפים לכלים וקפה.

המשרדים עשויים כאמור זכוכית ומסגרת פלדה ולהם תקרה אקוסטית מונמכת עשויה מOSB  שיש לה מראה חם יותר מאשר הנמכות תקרה סטנדרטיות.

הרצפה של כל החלל נשארה רצפת הבטון המקורית, ללא כל חיפוי רק צביעה בלכה לקבלת מראה אחיד ונקי יותר. גם התקרה נשארה חשופה וצופתה במזרני ספוג אקוסטיים בדוגמת שתי וערב בין המערכות והצנרות השונות.

מה- OPEN SPACE  יש יציאה לרחבה אחורית קטנה שצופתה בדשא סינטטי ונתלתה בה נדנדנה כמקום מפלט לעובדים שרוצים לשאוף אוויר וליהנות מנוף השדות מסביב.

לאורך החלל חלונות ריבועיים ביניהם נתלו לוחות מחיקים, בכל האזורים שמשמשים לדיונים רשמיים יותר ופחות ויוצרים קישוט משתנה בחלל.

פרויקטים נוספים

דילוג לתוכן